saltea si perna TED

TED

Ted este una din cele mai importante companii de saltele din Bulgaria. Saltelele Ted au început să fie produse din anul 1995 și, trei ani mai târziu, Ted se număra printre cei mai de succes 3 producători de saltele din Bulgaria. De-a lungul anilor, fabrica de saltele Ted a devenit una din cele mai moderne și mai bine echipate fabrici din Bulgaria, cu o suprafață de 22.000 de metri pătrați.

În anii ce au urmat lansării fabricii, aceasta și-a exportat saltelele și a fost reprezentată în cele mai mari țări din Europa. Saltelele Ted au fost îmbunătățire în continuu, pe măsură ce tehnologia fabricii a evoluat pentru a satisface toate nevoile oamenilor și pentru a aduce pe piață saltele premium. Saltelele TED Premium sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și au fost proiectate cu o ergonomie perfectă. Mai mult, Ted este compania cu cele mai premiate produse la diverse expoziții locale și internaționale de saltele.

Ted Mattresses își dezvoltă continuu linia de produse și, datorită inovației constante și încorporării practicilor moderne de design și producție, continuă să se numere printre alegerile de top ale consumatorilor.

Păreri saltele Ted

Există mai multe tipuri de saltele Ted. Cele mai populare sunt saltelele ortopedice, care, la rândul lor, se împart în saltele cu arcuri și saltele cu spumă. Modelele cu arcuri sunt reputate pentru faptul că susțin excelent coloana și permit un flux de aer optim în interiorul lor. Saltelele din spumă sunt ideale pentru cei care suferă de diferite afecțiuni ale spatelui și nu numai, deoarece îl susțin foarte bine și oferă un plus de confort. O altă saltea populară oferită de Ted este salteaua pocket. Aceasta beneficiază de arcuri independente.

TED se bazează pe calitățile dovedite ale arcurilor impachetate pentru fabricarea saltelelor sale cu arcuri. Acesta este probabil cel mai utilizat sistem de saltele, care se distinge prin calitățile sale anatomice și ortopedice excelente. Doctorii ortopezi au oferit, de asemenea, recenzii excelente pentru saltelele fabricate cu pachete de arcuri de tipul așa-numitelor „unități de arcuri cu buzunare”. Fiecare resort individual este învelit într-un „buzunar” dintr-o țesătură iar toate arcurile sunt unite între ele printr-o conexiune elastică – nu se folosesc deloc bobine metalice, ca în cazul unităților de arcuri clasice.

Care este cea mai bună saltea TED?

Nova New Roll Multipocket springs Memory

Cea mai bună saltea TED este salteaua ortopedică Nova New Roll Multipocket springs Memory. Este o saltea cu caracteristici Premium care se găsește la un preț sub 2000 Lei pentru dimensiunea 160x200cm. Chiar dacă este cea mai bună, nu este tocmai cea mai populară saltea TED, având un preț cam ridicat.

TED Nova New Roll Multipocket springs Memory este realizată din arcuri împachetate cu rezistență diferită astfel încât să ofere mai multe zone de confort și din două straturi de spumă, din care cel superior este din spumă cu memorie. Are o fermitate medie spre tare, astfel putem spune că este recomandată persoanelor cu o greutate corporală mare sau celor care vor o saltea mai tare.

Cea mai bine vândută saltea TED este SleepMe Termoflex by TED. Ce o face așa populară este prețul mic, dar nu prea excelează când vine vorba de calitate.

Umplutura saltelelor Ted

În portofoliul Ted vei găsi saltele cu structură din spumă poliuretanică, saltele cu arcuri, precum și modele cu structură hibridă, a căror umplutură este formată din spumă tasată și spumă cu memorie + arcuri.

Dezvoltarea saltelelor de dormit este adaptată la preferințele și nevoile tale individuale. Din acest motiv, în colecția de saltele Ted vei găsi saltele ortopedice cu diferite umpluturi, special concepute pentru somnul tău odihnitor. Acestea îți oferă un suport stabil pentru întregul corp, chiar și în cazul unor nevoi specifice, permițându-ți astfel să te bucuri de un confort și o odihnă deplină.

Gama de saltele Ted include o varietate care se potrivește tuturor gusturilor, precum și oricărui buget.

Saltelele cu arcuri împachetate oferă corpului suportul necesar în timpul somnului și, în același timp, permit saltelei să „respire” – un avantaj serios față de saltelele convenționale din burete, unde temperaturile ridicate duc la aburire, condensarea umezelii și chiar mucegai. Spuma cu memorie este un material modern cu o serie de calități pozitive. În timpul somnului, sub influența căldurii și a greutății corpului, structura sa se schimbă, repetând toate curbele corpului, de asemenea, aproape că nu creează electricitate statică dăunătoare.

Pernele TED – perne de pat de calitate superioară

Pe lângă saltele, TED vine și cu o serie de perne de pat de calitate premium, majoritatea modelelor având în compoziție și spumă cu memorie. AICI găsiți toate modelele de perne TED comercializate în România.

De ce să alegi o saltea Ted?

Ted este un producător de saltele care își îmbunătățește în mod constant produsele și adaugă modele noi la linia de produse, combinând o abordare contemporană cu practici tradiționale pe care consumatorii se pot baza. În acest fel, reușește mereu să mențină o calitate ridicată și reușește să obțină o satisfacție deplină pentru consumatori și, de asemenea, un echilibru perfect între calitate și preț. Iată care sunt calitățile care diferențiază saltelele Ted de alte saltele existente pe piață:

Inovație. Gândirea inovatoare și aplicarea unor abordări moderne este unul dintre principiile urmate în producția saltelelor Ted pentru a crea produse moderne și de calitate. Inovația este aplicată atât în dezvoltarea designului lor, cât și în tehnologia de fabricație și chiar în materialele folosite care dau aspectul final al produselor finite. În acest fel, ei anticipează nevoile utilizatorilor și le depășesc așteptările.

Inspirație. Atunci când cauți o saltea, nu cauți doar confort și comoditate, ci și inspirație pentru un somn odihnitor. Produsele sunt create și îmbunătățite în mod constant datorită ideilor neconvenționale și a căutării unor abordări noi și diferite în producție și design.

Astfel, alegând un model din colecția acestui producător, obții nu doar o saltea, ci și inspirație pentru un somn odihnitor!

În căutarea perfecțiunii. Satisfacerea dorințelor și așteptărilor fiecărui consumator este o sarcină ambițioasă. Aici, căutarea perfecțiunii în fiecare detaliu, de la proiectare la producție și până la saltelele care ajung la consumator, este remarcabilă. În acest fel, este garantată calitatea înaltă și satisfacerea fiecărei nevoi a consumatorilor, precum și cele mai înalte așteptări ale acestora în ceea ce privește confortul și comoditatea produsului.

Concluzie

Saltelele TED nu sunt chiar cele mai bune saltele de pat ci sunt, în general, saltele de buget mic spre mediu, cu o calitate pe măsură. Doar că au în ofertă și o saltea cu adevărat bună, dar bugetul pentru aceasta se încadrează deja în categoria medie de preț. Personal, nu prea aș opta pentru saltelele TED ieftine, dar referitor la salteaua TED Nova New Roll Multipocket springs Memory de buget mediu, pot să o iau oricând în considerare fiindcă este una de calitate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *