saltele ortopedicus

Ortopedicus

În România există câțiva producători de saltele de calitate, producători care au reușit să dobândească, de-a lungul timpului, încrederea unui număr mare de cumpărători. Brandul Ortopedicus face parte din această categorie. Dacă și tu ești în căutare de păreri despre Ortopedicus, atunci acest articol este pentru tine.

Ortopedicus este un brand din România specializat în producerea de saltele ortopedice. Produce saltele din spumă cu memorie, arcuri pocket și/sau cu spumă poliuretanică. Mai este cunoscut și pentru faptul că produce așternuturi de pat de calitate iar produsele oferite sunt fabricate exclusiv în Uniunea Europeană, multe chiar în România. Ortopedicus este un producător axat mereu pe inovație și pe furnizarea de produse premium clienților săi, mai mult decât o simplă saltea.

Ortopedicus îți oferă saltele pliate pe nevoile și cerințele tale

Saltelele Ortopedicus sunt disponibile pe piață într-o gamă variată de modele și niveluri de fermitate, de la moale la extrem de ferm. Cu alte cuvinte, poți găsi în colecția Ortopedicus o saltea care să se potrivească cu nevoile corpului tău și preferințelor tale deopotrivă.

Saltelele Pocket Spring oferite de Ortopedicus sunt ideale pentru orice tip de utilizator, pentru orice tip de somn, inclusiv pentru cei care au obiceiul să doarmă pe o parte, pe burtă sau pe spate. Asta deoarece saltelele se adaptează poziției corpului oferind suportul necesar astfel încât să nu exercite presiune suplimentară asupra spatelui, umerilor sau gâtului. Un aspect demn de menționat este acela că saltelele Pocket Spring oferite de Ortopedicus sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni, astfel încât oricine poate găsi dimensiunea potrivită pentru patul său.

Cele mai bune saltele Ortopedicus

Saltelele de la Ortopedicus au cel mai bun raport calitate-preț din punctul meu de vedere. Tocmai de aceea unele modele ocupă locuri fruntașe în topul meu cu cele mai bune saltele de pat.

Cu toate acestea, cu un buget de aproximativ 2000 lei, putem lua o saltea premium, cu adevărat bună, care vine și cu garanție de 10 ani. Una peste alta, voi lista mai jos cele mai bune saltele de pat de la Ortopedicus din punctul meu de vedere:

ortopedicus bio bumbac
  • 1. Saltea pat Ortopedică Bio Bumbac Air, Memory HD, Hotel Range 5+12+5+2, 160×200

O saltea hibridă, realizată din spumă poliuretanică, spumă cu memorie, arcuri pocket și husă ce conține fibre de bumbac natural.

Este o saltea cu ventilație naturală recomandată zonelor cu umiditate ridicată. Această saltea sigur nu va prinde urme de mucegai, iar confortul oferit este mult peste prețul la care se vinde această saltea.

ortopedicus bio bambus
  • 2. Saltea pat Ortopedica Pocket, 160×200 – Bio Bambus Air, Două Fete, 31 cm, Hotel Range

Cu o înălțime de 31 cm, realizată din arcuri impachetate și două tipuri de spumă, această saltea este un model premium, demn de hotelurile de 5 stele.

După cum și numele spune, aceasta este o saltea cu două fețe cu fermități diferite. Astfel, dacă vi se pare prea tare pe o anumită față, o puteți întoarce pentru a beneficia de o saltea mai moale.

saltea spuma cu memorie
  • 3. Saltea de pat Ortopedică din Spumă cu Memorie, 160×200, Husă Ioni de Argint, Hotel Range

O saltea realizată din două straturi de spumă, dintre care unul cu memorie. Are o înălțime totală de 23 cm, suportă până la 120 kg de persoană și vine cu o garanție de 10 ani.

În momentul de față se găsește la un preț sub 2000 lei și reprezintă opțiunea ideală pentru cei care vor o saltea din spumă la un preț bun.

Saltelele Ortopedicus oferă un somn odihnitor

În magazinul online Ortopedicus, cei care visează la un somn odihnitor și de calitate, vor găsi ceea ce caută. În funcție de caracteristicile ramei patului și în funcție de nevoile fiecăruia, vom filtra prin categoriile oferite de site-ul producătorului pentru a găsi modelul potrivit. Pentru Ortopedicus calitatea este pe primul loc motiv pentru care produsele au un preț corect și există numeroase oferte și discounturi pentru ca orice persoană să se bucure de o saltea nouă.

Saltelele din gama magazinului Ortopedicus sunt printre cele mai bune de pe piață la momentul actual deoarece sunt saltele care se pot adapta cu deosebită ușurință fiecărui corp în parte și oferă o excelentă atenuare a presiunii, ameliorând durerea de spate. Durabile, ușor de curățat și de întreținut, saltelele Ortopedicus beneficiază de cele mai noi tehnologii pentru o aerisire eficientă și pentru evitarea supraîncălzirii corpului pe durata somnului.

La saltelele cu arcuri clasice regăsim o tehnologie veche care folosește arcuri cu spirală mult mai mare, toate fiind prinse între ele sub formă de plasă de arcuri. Saltelele Pocket Spring oferite de Ortopedicus reprezintă o versiune modernă, îmbunătățită a tehnologiei clasei cu arcuri. Arcurile se mulează mult mai bine pe forma corpului. Mai mult, aceste arcuri nu sunt legate între ele metalic, sunt prinse în buzunare din textil, un lucru care le face flexibile și silențioase. Cu alte cuvinte, saltelele Pocket Spring se mulează perfect pe forma corpului tău.

Tehnologia Luft HD Ortopedicus pune accentul pe ventilare deoarece de aici pleacă majoritatea problemelor care țin de sănătatea somnului. Gândite în Germania, după numeroase consultări cu medici ortopezi, saltelele Ortopedicus reprezintă cea mai bună alegere atunci când vine vorba despre confort combinat cu fermitate și durabilitate.

De ce să alegi saltelele Ortopedicus?

Materiale premium de înaltă calitate. Toate produsele oferite de Ortopedicus se bazează pe cele mai inovatoare tehnologii și pe materiale de calitate.

Ortopedicus devine o marcă internațională. Un producător care oferă inovații, achiziții sigure, prețuri competitive dar și cel mai bun service.

Clienți mulțumiți. Milioane de clienți mulțumiți și milioane de saltele vândute.

Ortopedicus oferă un echilibru perfect între confort și materiale de înaltă calitate. Ortopedicus este un prieten la care poți apela ori de câte ori ai nevoie de o saltea nouă, de calitate. Cele mai populare produse oferite de Ortopedicus sunt saltelele de pat cu spumă poliuretanică sau cu memory foam, cu huse inovatoare precum Aloe Vera, Ioni de argint sau Bambus.

Astfel, dacă ești în căutarea unei saltele care se concentrează pe îmbunătățirea calității somnului, alege Ortopedicus!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *