Despre

Caut și analizez cu drag saltele și produse pentru un somn mai bun.

Numele meu este Dorin și am 35 de ani. De-a lungul timpului, am lucrat în magazine de bricolaj. Am avut experiență la Dedeman, în raionul de Casă și Grădină. Apoi, am lucrat la un magazin de mobilă din orașul natal, iar de 2 ani lucrez la Jysk, în raionul de Saltele și Accesorii pentru Dormitor.

În acești ultimi 2 ani, pot spune că am început să prind o dragoste pentru produsele care ne fac somnul mai ușor și din dorința de a mulțumi și a face cât mai multe persoane să înțeleagă cât de importantă este o saltea bună pentru buna dispoziție de zi cu zi, am hotărât să deschid acest site.

Pe celemaibunesaltele.ro veți găsi tot felul de informații despre saltele, toppere și alte produse care ne fac somnul mai bun. Veți găsi sfaturi pentru a alege salteaua potrivită, dar și tot felul de recomandări de saltele bune.

Cum monetizez acest site? Dacă am succes și site-ul va fi destul de vizitat și urmărit de multe persoane, cu siguranță voi putea monetiza site-ul prin reclame vizuale și prin afiliere. Adică atunci când cineva cumpără prin link-ul sugerat de mine, eu voi primi un comision. Acesta variază între 1% și 10% din valoarea produsului. Nu sunt subiectiv și nu recomand produse doar pentru a câștiga eu bani! Recomand doar ceea ce merită!