saltele magniflex

Magniflex

De mai bine de 50 de ani, compania italiană Magniflex este considerată unul din cei mai importanți producători mondiali de saltele ortopedice de înaltă calitate și cu un design atractiv. Aceasta oferă o gamă largă de produse din care chiar și cei mai pretențioși clienți vor găsi opțiunea excelentă. Designerii companiei nu încetează să-și uimească fanii cu modele noi, dezvoltări inovatoare și un nivel profesional de servicii.

Saltelele Magniflex sunt niște saltele scumpe. Chiar dacă sunt bune și sunt catalogate ca saltele premium, eu consider că găsim variante similare la prețuri mai bune. Tocmai de aceea acestea nu se găsesc în topul meu cu cele mai bune saltele de dormit.

Care sunt avantajele oferite de saltelele Magniflex?

saltele magniflex

Magniflex produce saltele fără arcuri din latex artificial sau natural si din spumă. Caracteristica specială a saltelelor produse de Magniflex este aceea că nu au părți metalice sau din oțel, ceea ce are un efect pozitiv asupra produselor. Caracteristica specială a produselor companiei italiene este că toate saltelele sunt fabricate din componente originale pe care alți producători de saltele nu le folosesc. Toate saltelele sunt ambalate sub formă de rulou vidat pentru un transport mai facil. La 12 ore după despachetare, salteaua capătă forma sa normală și este gata de utilizare.

Avantajul oferit de saltelele Magniflex nu este doar calitatea ortopedică ridicată, ci și caracteristicile lor anatomice. Această proprietate îți permite să te relaxezi perfect și să elimini durerile de spate. Saltelele Magniflex se caracterizează prin suplețea și elasticitatea lor. Acestea sunt perfect respirabile. Toate umpluturile sunt ecologice și igienice. Saltelele au proprietăți durabile, antibacteriene și antialergice. Compania oferă o garanție de 15 ani pentru fiecare produs, deoarece este încrezătoare în calitatea și fiabilitatea produselor sale.

Care sunt principalele modele de saltele oferite de Magniflex?

Magniflex se axează pe saltele realizate integral din spumă de diferite fermități, spumă poliuretanică și spumă cu memorie.

Toate saltelele Magniflex sunt fără arcuri și sunt disponibile într-o gamă variată de modele și dimensiuni. Producătorul folosește o varietate de materiale naturale de umplutură care determină duritatea saltelei. Spre exemplu, fibra de nucă de cocos este responsabilă pentru elasticitate iar latexul pentru moliciune. Combinația dintre aceste două materiale determină duritatea saltelei.

Toate modelele de saltele Magniflex sunt ambalate în vid. Datorită faptului că sunt ambalate sub formă de rulou vidat, transportul și depozitarea produsului nu ridică nicio problemă. Odată ajuns acasă cu salteaua, trebuie doar să scoți salteaua din ambalaj și, în 12 ore, salteaua va reveni la forma normală. Modelele ortopedice sunt ideale pentru a crea un pat confortabil. Acestea îți permit să remediezi eventualele probleme ale coloanei vertebrale. Mai mult, efectul ortopedic al saltelelor Magniflex a fost confirmat de către Institutul Central de Traumatologie și Ortopedie NN Priorov.

Saltelele ortopedice oferite de Magniflex: Gama de saltele ortopedice oferite de Magniflex include o serie de opțiuni care respectă standardele europene și sunt fabricate cu diferite sarcini și niveluri de rigiditate. Poți găsi un model moale, mediu sau dur. Saltelele ortopedice sunt anti-alergenice deoarece sunt fabricate din materiale de umplutură naturale.

Care sunt colecțiile de saltele oferite de Magniflex

  • Classic. Saltelele clasice nu se vor demoda niciodată. Această colecție include produse care combină confortul cu proprietăți ortopedice excelente. Saltelele sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate: Eliosoft, Elioform, Memoform. Acestea sunt potrivite pentru cuplurile care preferă o rigiditate diferită a saltelei.
  • MagniCool Gel – include modele ortopedice de vârf de gamă. Acestea se caracterizează prin ușurință în utilizare, circulație excelentă a aerului și un efect de răcire. Toate modelele includ un material de umplere inovator cu „structură de gel”.
  • Imperial – Modele create pentru cei care preferă luxul și spațiul. Acestea au un efect anatomic, cu acoperire termostatică pentru a crea un nivel sporit de confort.
  • Magnistretch– combinația perfectă de eleganță și practicitate. Modelele sunt create cu ajutorul celor mai recente tehnologii inovatoare – Viscose Termo, Outlast, Dual Core.
  • Comfort Delux – modelele din această colecție oferă un confort maxim în timpul somnului, cu proprietăți ortopedice și anatomice. Acestea sunt alcătuite din jumătăți diferite pentru a regla rigiditatea pe patul dublu.
  • Virtus – include modele de lux din clasa „De Luxe”, realizate din lână de cămilă, mătase naturală, cașmir, cașmir, păr de cal și materiale de umplutură Magniform Breeze și Magniform HD.
  • Harmony – produse de lux cu proprietăți estetice și de performanță excelente. Sunt prevăzute cu huse detașabile Viscosa, realizate cu tehnologia Dual Core și Memoform.

Din ce este alcătuită umplutura saltelelor Magniflex?

Magniflex lucrează exclusiv cu materiale naturale. Producătorul folosește bumbac organic, fibre de lemn și bambus, percal și lână merinos pentru a realiza cele mai elegante și mai confortabile saltele. Extractul de ceai verde sau aloe vera este adesea folosit ca impregnare. Impregnarea cu aloe vera asigură un somn odihnitor. Ceaiul verde este renumit pentru acțiunea sa dezinfectantă, ajutând organismul să scape de toxine. Pentru crearea straturilor interioare, producătorul preferă cașmirul, inul, lâna de cămilă, mătasea, bumbacul și țesătura de control termic Outlast.

Fiecare model de saltea este realizat din spumă de latex. Compania folosește propriile materiale patentate pentru a umple saltelele:

Eliosoft – umplutura este realizată din latex 100% natural și, prin urmare, se caracterizează prin moliciune și durabilitate. Alături de alte materiale, joacă un rol activ în susținerea naturală a coloanei vertebrale în timpul somnului.

Memoform – un material moale și confortabil, cunoscut sub numele de spumă „inteligentă”. Se adaptează perfect la forma corpului tău. Dacă ai obiceiul să te tot întorci în somn, salteaua își schimbă forma foarte repede, oferind un sprijin bun pentru coloana vertebrală și articulații.

Eliocel – material microporos cu higroscopicitate și respirabilitate excelente.

Waterlattex – un material ecologic sub formă de spumă de latex vulcanizată. Acesta se caracterizează printr-o combinație armonioasă de elasticitate și rezistență.

Păreri despre producătorul Magniflex

Magniflex este un producător de saltele renumit în multe țări din întreaga lume pentru saltelele sale elegante, de înaltă calitate și confortabile. Mulți cumpărători nu lasă decât comentarii pozitive despre produsele mărcii. Saltelele cu efect ortopedic vă oferă un somn bun. Acestea sunt concepute special pentru a susține coloana vertebrală în timp ce te odihnești.

Mulți cumpărători spun că au scăpat de durerile de spate, că simt un val de energie dimineața, la trezire.

Producătorul folosește materiale de umplutură naturale, ceea ce reprezintă un alt avantaj incontestabil al produsului. Cei care au ales Magniflex remarcă proprietățile antibacteriene și antialergice ale acestora. Cei care suferă de astm dorm bine pe saltelele de fabricație italiană. Durabilitatea este un alt avantaj al produselor Magniflex. Salteaua nu își pierde proprietățile, iar materialele nu se deformează.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *