dormeo imemory s plus

Saltea Dormeo iMemory S Plus

Știi senzația aceea că, în ciuda faptului că este weekend și poți dormi în sfârșit cât vrei, te trezești mai obosit decât în timpul săptămânii? Sau ai probleme cu somnul, te trezești des și îți este greu să adormi la loc? Te-ai gândit că problemele tale cu somnul ar putea fi cauzate de o saltea necorespunzătoare?

Tehnologia modernă a reușit să facă din salteaua iMemory S Plus cea mai confortabilă și cea mai populară saltea din gama Dormeo. Această saltea hipoalergenică de înaltă calitate, cu 3 zone de confort este, într-adevăr, potrivită pentru oricine, deoarece are o capacitate maximă de 140 de kilograme / persoană și fiecare își poate regla fermitatea saltelei în funcție de nevoile sale. Citește mai departe pentru a afla ce face ca această saltea excelentă să iasă în evidență.

O saltea ideală din toate punctele de vedere

iMemory S Plus este o saltea ideală pentru cei care pun preț pe un somn de calitate.

Este una dintre cele mai bine vândute saltele de pe piață, fiind o saltea confortabilă și ajustabilă, perfectă pentru orice poziție de dormit, pentru orice formă a corpului datorită celor 8 combinații. iMemory S Plus este cea mai versatilă saltea, oferă 4 niveluri de fermitate. Spuma cu memorie iMemory și stratul unic în formă de S, cu 3 zone de spumă si arcuri Octaspring® permit două niveluri de susținere (unul mai moale, celălalt mai ferm), asigurând suportul necesar pentru un somn odihnitor. Cuplurile vor dormi mult mai bine pe această saltea deoarece fiecare parte a saltelei se poate personaliza în funcție de preferinșe astfel încât, atât tu cât și partenerul de viață puteți alege nivelul potrivit de confort și fermitate.


iMemory S Plus: o saltea ultra-respirantă

straturi saltea imemory

Salteaua hibridă, iMemory S Plus, nu numai că oferă un confort excelent dar susține că este de 8 ori mai aerisită decât alte saltele cu spumă cu memorie. Ea favorizează o circulația foarte bună a aerului, folosind un sistem de ventilație Air Lux Plus foarte eficient, care se găsește doar la Dormeo, cu o structură în formă de fagure de miere care, combinată cu arcurile cu buzunar, permit saltelei să fie foarte respirabilă. În plus, iMemory S Plus este o saltea care absoarbe umezeala.

Fermitate ajustabilă

Cu salteaua iMemory S Plus îți poți seta propriul nivel de confort. Adapteaz-o la propriul corp, la nevoile tale sau la poziția de dormit. Salteaua este prevăzută cu 4 niveluri de fermitate și 2 niveluri de susținere. Nucleul saltelei este reversibil de jos în sus: partea portocalie este mai moale, partea albastră este mai fermă, din spumă Ecocell. În centrul saltelei se află arcurile Octaspring în formă de S care îți permit să alegi între două niveluri de susținere. Alege un suport ușor și o moliciune suplimentară în zona gâtului, a capului și umerilor sau pur și simplu întoarce salteaua pentru a oferi picioarelor tale o senzație incredibilă de moliciune.

Fermitatea perfectă este garantată datorită unei combinații de materiale care oferă suport pentru spatele tău și confort sporit. Super prospețimea este garantată de materialele respirabile. Două straturi de spumă ecocell® asigură un somn excelent.

Dormeo iMemory S Plus (8în1) este o saltea premium, potrivită pentru orice tip de corp cu o greutate de până la 140 de kilograme. Faptul că poți regla fermitatea exact pe placul tău face ca acest model să fie foarte popular. Bucură-te de un somn perfect și sănătos, fără dureri de spate sau de gât. Salteaua prezintă, de asemenea, un raport calitate/preț excelent. Așadar, dacă ai în vedere schimbarea saltelei, achiziționarea saltelei iMemory S Plus va fi o decizie bună. Aceasta este una dintre cele mai bune saltele disponibile in Romania.

Avantaje:

– 4 niveluri de fermitate și 2 niveluri de susținere
– nucleu reversibil cu o parte mai fermă sau mai moale
– sistem de aerisire funcțional pentru un flux de aer constant
– 3 zone de confort pentru o susținere optimă
– antibacteriană și hipoalergenică
– husă detașabilă și lavabilă
– perioadă de încercare de 60 de zile și garanție extinsă de 15 ani
– se poate cumpara in rate de AICI

Dezavantaje:

– pret ridicat
– este realizata in totalitate din materiale sintetice
– disponibilitate redusa


Păreri finale – Concluzie

Un somn de calitate este esențial pentru regenerarea organismului uman. Lipsa somnului slăbește sistemul imunitar. Modul în care te trezești îți dă tonul pentru întreaga zi. O zi perfectă începe cu mult înainte ca alarma să sune. Secretul? Un somn profund și o saltea de calitate precum cea descrisă in această pagină. Salteaua pe care dormi este importantă!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *