saltea green future memory pockez 7 zone

Pareri saltea Green Future Hotel Line Memory Pocket 7 Zone 160 x 200 x 30 cm

Salteaua Green Future Hotel Line Memory Pocket este salteaua ideala pentru cei care cauta o saltea cu fermitate medie-mare dar nu vor sa investeasca prea multi bani intr-o astfel de achizitie.

Am realizat aceasta recenzie cu scopul de a te ajuta sa determini daca aceasta saltea este sau nu potrivita pentru tine, in special daca deja cautai pareri despre salteaua Green Future Hotel Line Memory Pocket 7 Zone.

Saltelele joaca un rol deosebit de important in calitatea somnului, motiv pentru care expertii au dezvoltat salteaua Green Future Hotel Line Memory Pocket 7 zone din materiale de cea mai buna calitate, combinand in mod ideal tehnologia cu arcuri 7Z Green Pocket® infasurate individual, spuma elastica Green Form HD®, spuma Intelligent Latex HD® si spuma Memory Mirror pentru un confort ortopedic si anatomic superior. Salteaua este realizata din arcuri impachetate, o tehnologie care ofera un confort sporit in timpul somnului, deoarece arcurile se comporta independent atunci cand li se aplica presiune, permitandu-le sa se muleze perfect pe corp si sa ofere un grad ridicat de stabilitate.

Este salteaua Green Future Hotel Line Memory Pocket 7 zone pentru tine?

Salteaua Green Future Hotel Line Memory Pocket 7 este recomandata persoanelor sensibile, care sufera de alergii sau de anumite iritatii ale pielii. Este o saltea care se axeaza pe calitatea materialelor exterioare. Partea superioara a saltelei are o densitate de 300 gr/mp si beneficiaza de un strat de acoperire de baza din fibre siliconice, de tip poliuretan indeformabil plus fibra analergica antipraf. De asemenea, este o saltea potrivita si pentru persoanele care sufera de scolioza datorita suportului ortopedic oferit.

Este potrivita salteaua Green Future Hotel Line Memory Pocket pentru cupluri?

Aceasta saltea poate fi recomandata cuplurilor datorita tehnologiei avansate a stratului de baza Green Pocket care, alaturi de stratul Mirror Foam Memory impiedica propagarea miscarilor pe intreaga suprafata a saltelei pentru a nu deranja partenerul in timpul somnului. Salteaua are o structura care ofera beneficii excelente pentru coloana vertebrala si pentru circulatie.

Din ce este facuta salteaua Green Future Hotel Line Memory Pocket 7 zone?

sustinere saltea

Structura saltelei este alcatuita din 3 nuclee: stratul superior, Mirror Foam Memory este mai elastic, are o grosime de 3cm si o densitate peste 50kg/mc. Stratul de baza, 7Z Green Pocket, cu 7 zone de confort, pe intreaga suprafata, cu o grosime de 18cm este alcatuit din arculete impachetate, un lucru care asigura elasticitatea. Pe intreaga suprafata a saltelei se regasesc nu mai putin de 800 de arcuri producand un efect mai ergonomic.

Stratul inferior este realizat din spuma poliuretanica, HR Rezilience si elimina punctele de presiune in timpul somnului, asigurand o circulatia sanguina corespunzatoare. Materia prima utilizata la aceasta saltea corespunde standardului Oeko- Tex 100, ceea ce se traduce prin absenta substantelor periculoase.

Green Future , Hotel Line Pocket dispune de un nivel de fermitate medie, 4 din 5 si poate suporta o greutate maxima de 130 de kilograme pentru fiecare persoana. Aceasta saltea ortopedica, Green Future, Hotel Line Pocket are dimensiunile de (l, L, H)cm: 180 x 200 x 25 cm (+/1 cm) si cu o greutate de 35 Kg. Husa din tricot moale la atingere, de cea mai buna calitate, este matlasata cu vata din fibre de bumbac si fibre siliconice.

Cat costa salteaua Green Future Hotel Line?

Pretul saltelei porneste de la 1200 de lei si poate ajunge la 3000 de lei, in functie de dimensiunea aleasa. Exista cazuri in care poti gasi salteaua la reduceri si ai ocazia sa obtii salteaua la un pret avantajos.

Avantaje

  • Suport ortopedic;
  • Ideala pentru toate tipurile de dormit: pe lateral, pe spate sau pe burta;
  • Sistem de arcuri inovator 7Z Green Pocket care actioneaza independent unul de celalalt si ofera stabilitate;
  • Stratul de confort compus din spuma elastica Green Form HD®, care se adapteaza la forma corpului tau in timpul somnului;
  • Dual confort – recomandat pentru toate pozitiile de somn. Este o saltea care poate fi folosita atat pe partea cu stratul Memory cat si pe partea mai ferma cu fibre sintetice.
  • Pretul este potrivit pentru mai multe segmente de clienti;
  • Garantie 10 ani;

Dezavantaje:

  • Datorita constructiei din otel, greutatea saltelei este relativ mare, ceea ce o face usor incomoda la transport.

Green Future Hotel Line este o saltea interesanta pentru tine si familia ta, o saltea care indeplineste toate criteriile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *